RRD Universal Hydrofoil - Mast 75cm nebo 85cm?

UNIVERSAL HYDROFOIL RRD TOP FOIL

Vítejte v hydrofoilové budoucnosti vodních sportů S-Sup W-Wing univerzální foilové křídlo pro snadné začátky a rychlý pokrok pro jízdu na nafukovacím wingu, pevném paddleboardu a surfu. Doporučeno pro začínající jezdce, ideální foil pro školy.

Universal Alu foil je přizpůsobený pro začátečníky i pokročilé jezdce díky svým dvěma variantám s hliníkovým stožárem délek 75 cm a 85 cm. Kombinace lehkých a robustních materiálů, včetně karbonového předního křídla a hliníkového stožáru a fuselage, poskytuje výjimečnou kontrolu a efektivní jízdu ve všech podmínkách. Nový design předního a zadního křídla zlepšuje "pumpování" a carving, což usnadňuje učení a zlepšuje celkový zážitek z jízdy na foilu.

hydrofoil universal 1750 or 2400 mast 75 or 85 blog

Podrobný popis 1750 - Universal Alu 1750 s celokarbonovým předním křídlem nabízí vynikající vztlak a stabilitu při nižších rychlostech, což usnadňuje první lety a jízdu ve vzduchu. Toto křídlo má šířku 52 cm a negativní dihedrální úhel -26°, což zlepšuje jeho "pumpovací" a carvingové schopnosti. Vhodný stožár 75 cm je ideální pro začátečníky, kteří potřebují udržet kontrolu, zatímco stožár 85 cm umožňuje pokročilým jezdcům dlouhé a stabilní jízdy.

Hydrofoil1750

Is this model right for you?

Lift

 

Speed

 

Carving 

 

Pumping

 

Easy of use 

 

Podrobný popis 2400 - Universal Alu 2400 je dokonalým nástrojem pro začátečníky, kteří chtějí rychle dosáhnout výborných výsledků ve slabém větru díky svému velkorysému a silnému přednímu křídlu. Zadní křídlo s šířkou 52 cm a negativním úhlem dihedrálu zlepšuje "pumpování" a carving, což usnadňuje naučení se základních obratů jako jsou jibe a tacks. Pro začátečníky je ideální kratší stožár 75 cm, který nabízí lepší kontrolu, zatímco stožár 85 cm je lepší pro pokročilejší manévry a jízdu na delší vzdálenosti.

Nový SW UNIVERSAL ALU foil je dodáván s destičkou, za kterou je možné foil přidělat k jakémukoliv prknu, které má US box drážky. Tento systém umožňuje přesné natrimování foilu směrem dopředu nebo dozadu na prkně dle toho, k čemu se zrovna používá.

Hydrofoil2400

Is this model right for you?

Lift

 

Speed

 

Carving 

 

Pumping

 

Easy of use