RRD Blaze Hydorofoil - Nejžádanější foil na trhu?

SUP SURF  WING  KITE  WINDSURFING blaze clanek blog rrd hydrofoil

Proč je?Nejžádanější?

Sada BLAZE je dokonalá pro všechny milovníky foilingu, kteří touží po nejvyšší možné úrovni výkonu. Její neobyčejná efektivita a klouzavost vám umožní provádět veškeré akce snadno a s minimálním úsilím, ať už se jedná o WingSurf nebo Kite foiling. Křídla Blaze jsou navržena tak, aby vás dostala na vrchol vaší výkonnosti. Poměr 6,5 zaručuje nejen rychlost, ale i manévrovatelnost, po které toužíte. Nové zadní křídla maximalizují akceleraci a kontrolu nad jízdou. Křídla Blaze jsou snadno instalovatelná do osvědčeného mastu a fuselage, nabízejícího nejlepší kompromis mezi tuhostí a lehkostí. Sada Blaze používá nový mast s nově přidanými bočními šrouby poskytuje bezpečnost při jízdě a manipulaci s Foilem. Nemusíte se tak obávat, že byste ho mohli poškodit nebo ztratit.

 

D6I4266-1030x687

TypBLAZE ALU 950

BLAZE ALU 950 je ideální pro jezdce, kteří chtějí dosáhnout vyšších rychlostí a provádět radikální zatáčky na foilu. S předním křídlem 950 získáte nesmírně citlivé a rychlé ovládání, díky kterému dokážete foil plně kontrolovat jak při zatáčkách, tak při vyšších rychlostech. To oceníte zejména pokud zkoušíte nové otočky nebo se snažíte dosáhnout své nové maximální rychlosti. BLAZE 950 je ideální i pro foilování na vlnách s konzistentní velikostí +1, kde jeho hravost oceníte nejvýše. Balze nejlépe vynikne při použití v podmínkách s větrem střední až silné síly. V případě, že jste středně pokročilý jezdec a chcete se posunout o level výše, tento foil je správnou volbou.

TypBLAZE ALU 1250

BLAZE ALU 1250 je nejvíce univerzálním foilem v naší nabídce. Nabízí kombinaci snadného ovládání, rychlosti a vynikajícího zdvihu. S tímto Foilem si můžete být jisti, že jízda bude dokonale plynulá a vy se tak budete moc soustředit pouze na vlastní zlepšení. Navzdory různým chybám v technice, udržíte Foil velice dlouho nad hladinou a to oceníte především při učením se novým věcem.  Jeho univerzálnost znamená, že se dokonale přizpůsobí různým podmínkám, ať už jde o vlny nebo klidné vody, a proto je ideální pro  Wingfoiling, Surf foiling a Kitefoiling. Vyberte si BLAZE ALU 1250 a objevte jeho potenciál, zaručeně si užijete spoustu zábavy na vodě.

TypBLAZE ALU 1550

BLAZE ALU 1550 je dokonalou volbou pro středně těžké a těžké jezdce, kteří hledají lehkost a jednoduchost ve foilování. Oceníte jeho neuvěřitelnou manévrovatelnost a hladký, efektivní let - díky tomu můžete jezdit dlouhé vzdálenosti a užívat si tak čistý zážitek z jízdy.  Použijte ho pro wing, surfing, downwinders a kite. Je také vhodný pro lehčí jezdce do slabšího větru.

TypBLAZE ALU 1850

BLAZE ALU 1850cm2 je největší velikostí z řady Blaze. Jeho největší předností je neuvěřitelný Lift, vynikající stabilita a snadné ovládání, což zaručuje mimořádně plynulou jízduDíky dokonale vyváženému poměru stran a náběžné a odtokové hraně jej perfektně oceníte při svých prvních pokusech o levitaci a prvních pokusech o halzy nebo jiné otočky, kdy se dopouštíte spousty chyb a foil má tendenci ihned klesat dolů. Ideální pro těžší a středně těžké jezdce ( a to i pro začátek) nebo pro lehčí jezdce do slabého větru.

Jaké jsouROZDÍLY

1850 cm2 1550 cm2 1250 cm2 950 cm2
Lift                            
Speed                            
Carving                            
Pumping                                    
Ease of use                        

Vybrali jste si?KTERÝ BUDE VÁŠ?

TechnickáSPECIFIKACE

MAST

The new wider profile and stiffer Universal ALU mast with integrated plate is the top combination for speed potential and superior control. The aluminum plate has been optimized in dimension and integrated into the aluminum mast using new 8 mm diameter screws and 6 mm sideways telescope screws to obtain a 100% solid connection. This mast is 15% lighter and stiffer both in flex and torsion, compared to his predecessor. It has a maximum thickness of 18mm and its profile is designed to minimize twist. We have also introduced a new middle stringer structure in between the two screws that have allowed a higher lateral stiffness. The mast is now waterproof.

FRONT AND REAR WINGS LAYUP

The new full carbon BLAZE is our new concept of hi performance front wing. We have worked on an improved profile to achieve maximum efficiency and glide. Due to its reduced thickness and chord you get more control at higher speed, coupled with the new Blaze carbon rear wing you gain a pure performance foil. The Blaze is the first choice for our World Cup riders due to its unique acceleration and maneuverability.

WING CONNECTION

The new Universal fuselage has an extra wide head area to carry and support super wide wings (up to 120 cms wingspan and 2500 sqcms) and entirely redesigned for maximum lightweight. Its new wider middle and front section design can sustain higher flex pressure and torsion pressure from the input of the mast and front wing and offers an improved level of stiffness. Lighter and stiffer!

MAST FUSELAGE CONNECTION

New 8mm diameter Torx screws for mast, fuselage and wings has improved connectivity to improve in stiffness and for more user friendly assembly / disassembly. The new 6 mm sideways telescope screws secure the fuselage to the mast and avoid any risk of loss.

No more damaged screw heads and threads!

MAST FUSELAGE CONNECTION

The new mast foot adaptor Y26 design is now wider for improved lateral stiffness, securing a “one welded piece“ feel between fuselage and mast. Hi density Plastic connector/adaptors to avoid oxidation between mast and fuselage connection. 2 x 8mm diameter torx and 2 x 6 mm sideways telescope screws for a reliable, strong and quick connection.

FOIL SET BAG (sold separately)

Our new foil set bag 120 can fit any set and parts of our complete Y26 Hydrofoil collection.

There are velcro attachments that will fit and lock every part inside its padded cover so every component of any size will be secure and not move inside the bag.

SouhrnŘADY BLAZE

BLAZE 950cm²

Použití: Ideální pro zkušenější jezdce toužící po vyšších rychlostech a radikálních zatáčkách.

Charakteristika: Extra citlivé a rychlé ovládání, vhodné pro konzistentní vlny velikosti +1.

Podmínky: Nejlepší výsledky ve středně silném a silném větru.

BLAZE 1250cm²

Použití: Nejuniverzálnější model, vhodný pro začínající až středně pokročilé jezdce.

Charakteristika: Snadné ovládání, rychlost a výborný zdvih, který pomáhá dlouho udržet foil nad hladinou.

Podmínky: Vhodný pro různé podmínky, od vln po klidné vody, ideální pro wingfoiling, surf foiling a kitefoiling.

BLAZE  1550cm²

Použití: Perfektní pro středně těžké a těžké jezdce hledající jednoduchost a lehkost.

Charakteristika: Vynikající manévrovatelnost a efektivní let, umožňuje dlouhé jízdy.

Podmínky: Vhodný pro různé disciplíny, včetně wing, surfing a downwinders, i pro lehčí jezdce ve slabším větru.

BLAZE 1850cm²

Použití: Ideální pro těžší a středně těžké jezdce začínající s foilingem, nebo pro lehčí jezdce v slabém větru.

Charakteristika: Neuvěřitelný lift, vynikající stabilita a snadné ovládání, což usnadňuje první pokusy o levitaci.

Podmínky: Skvělý pro učení novým technikám a zdokonalování chyb při pokusech o halzy a další otočky.